Compleet romantisch ingerichte zalen voor al uw familiefeesten zoals, huwelijk, geboorte en jubilea.
Hoe groot is uw groep? informeer en laat uw goed inlichten, bijna alles is mogelijk!

Weddingplanner

Maak van uw feest een succes en maak gebruik van onze weddingplanner.
Is uw trouwdatum bekend?
Wij nemen alle zorgen uit handen en regelen alles van a tot z.


Zonder zorgen en stress genieten van jullie droomhuwelijk!

Uw wensen zijn onze zorgen.

Ieder evenement is uniek

De grote zaal

Voor uw huwelijksfeest moet vanzelfsprekend alles perfect geregeld zijn. Beckum Palace heeft door de jaren heen tal van bruiloftsfeesten georganiseerd en beschikt over veel organisatie-ervaring.

Wij denken graag met u mee over de invulling van uw huwelijksfeest:
van de receptie tot een spetterende feestavond. Wij verzorgen naar wens lekkere hapjes en drankjes, een cocktailbar, een gangen diner, buffetten en een BBQ. U kunt ook kiezen voor een DJ of live band. Wij beschikken over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Zó leuk en zó lekker!

Restaurant Ward

In ons sfeervolle Libanese restaurant serveren wij de smaakvolste gerechten uit het midden oosten. Libanees eten staat bekend om een tafel vol verschillende schaaltjes gevuld met de lekkerste mezzes en grillgerechten.

Het restaurant biedt plaats voor ca. 150 personen en beschikt over een serre en een buitenterras. Hummus, labneh, tabouléh, falafel, kabab en visgerechten en natuurlijk flatbread om alles mee te dippen.

Maak van je bruiloft een overgetelijke dag

Je weet dat je een mooie bruiloft wilt, maar ben zelf totaal niet creatief.

Ons ontwerppakket richt zich op kleurenschema’s, decoratie en verhuur, bloemen, drukwerk en alle mooie dingen daartussenin. Wij geloven dat jullie bruiloft jullie liefde moet weerspiegelen door middel van persoonlijke en bewust gekozen details.